Het DNA van uw organisatie duurzaam versterken.

Kennis maken of heeft u vragen?

Neem dan contact op met CPO netwerk, bel nummer 085-4833503 of stuur een email.

OVER ONS

Wij geloven dat u meer succes en plezier heeft in ondernemen met CPO netwerk aan uw zijde. De people professionals van CPO netwerk helpen u met het realiseren van uw ambities, het inrichten van uw organisatie, het creëren van effectief leiderschap, resultaatgericht werken en het efficiënt laten functioneren van teams. Dit resultaat bereiken wij samen met u en uw medewerkers. Zodat u kunt doen waar u goed in bent en dat is ondernemen.

CPO netwerk is een no-nonsense organisatie die van people management een vak heeft gemaakt. Niet de voorwaardelijke kant, maar de inzet van mensen staat centraal. Onze klanten zijn MKB bedrijven die succesrijk willen veranderen, die willen ervaren dat een andere aandacht voor de inzet van mensen hun bedrijf in een hogere versnelling brengt.

PUBLICATIES

De nieuwsbrief

 

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse publicaties en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze Privacy verklaring pagina.

 

SAMENWERKEN

Ondernemingen waarmee wij hebben mogen samenwerken

TEAM

Ons netwerk bestaat uit ‘People-Professionals’ die meer dan gemiddeld in staat zijn om mensen optimaal en met plezier te laten functioneren en samenwerken. De ervaring en expertise varieert van het managen van talenten, het sparren met directies en leidinggevenden, het inrichten van de organisatie, de waardering van inzet en inbreng, effectief leiderschap, resultaatgericht werken en het efficiënt functioneren van teams. Wij helpen bedrijven bij functionele veranderingsprocessen om groei te realiseren.
Een people specialist van CPO Netwerk is de katalysator die uw organisatie in een hogere versnelling brengt.

Gerke van Zalk

Partner CPO netwerk

Cindy Meervis

Partner CPO netwerk

Jeffrey Janssen

Partner CFO netwerk

Frank van Antwerpen

Partner CFO netwerk

Aarnout Voogel

Partner CFO netwerk

Floortje van Vuuren

Partner CPO netwerk

Janet Herraiz

Partner CSO netwerk

Dick Lokhorst

Partner CFO netwerk

Ton Rosendaal

Partner CFO netwerk

Marco Staal

Partner CPO netwerk

Edwin Bosma

Partner CFO netwerk

Wiebo de Vries

Partner CFO netwerk

Margot van Sorge

Partner CPO netwerk

Cees van der Kooij

Partner CSO netwerk

Jan Strengers

Partner CFO netwerk

Frank Kleijer

Partner CFO netwerk

ONZE DIENSTEN

CPO netwerk ondersteunt en begeleidt ondernemers en directies van MKB bedrijven bij de inrichting van de organisatie en de inzet van medewerkers. Wij begrijpen dat u er als ondernemer of als directeur vaker alleen voorstaat dan u lief is. Onze ervaren ‘People-Professionals’ zorgen samen met u voor een organisatie die in staat is effectief, efficiënt en met plezier gezamenlijk de strijd aan te gaan.

Zowel uzelf als uw medewerkers zijn erbij gebaat zich te kunnen inzetten op een wijze die past en die ervoor zorgt dat samen gewenste doelstellingen worden gerealiseerd. We hebben ruime kennis en expertise om alle soorten ondernemingen te helpen met hun personele en organisatorische uitdagingen.

OPLOSSINGEN

Vanuit de CxO groep voegen we voor onze opdrachtgevers waarde toe met het oplossen van financiële-, people-, digitale en sales vraagstukken. Daarvoor hebben we oplossingen ontwikkeld waarmee we vraagstukken sneller en beter kunnen verhelpen.